O piškotkih
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
V Redu
Prijavljenih je že 487 zvezdic.
Prijava je še vedno možna 7 DNI 12 UR 32 MINUT IN 12 SEKUND.
Poglej Galerijo
Zvezda baby koledarja za
leto 2022
Dragi starši!

Prepustite se srečnim trenutkom s svojimi malčki in obvezno poskrbite, da boste te nepozabne trenutke tudi zabeležili! Dišeči milni mehurčki povsod okrog vas, smeh in igra, ki ji ni ne konca ne kraja ... in nato, pristno veselje malih ritk in skrivanje v brisači. Vse to je tisti čudoviti, nežni čas ritualov kopanja in nege otroka, v katerem sigurno tudi vi uživate, kajne? Podelite te vesele trenutke z nami in naj vaš otrok postane ena izmed žarečih zvezdic, ki sijejo na Ringarajinem nebu!
Objavite fotografijo svojega malega sončka in sodelujte v tekmovanju „Zvezda Baby koledarja 2022“!
Komentirajte, navijajte za svoje favorite, glasujte... skupaj se bomo imeli super in na koncu bomo med vsemi svetlečimi zvezdicami skupaj izbrali 12 Zvezd. Zabavali se bomo! Več >>>

Kakšna naj bo fotografija?
Ni priporočljivo, da fotografija prikazuje preveč golote vašega otroka oziroma naj otroka ne prikazuje na neprimeren način. Prepovedano je objavljanje fotografij, na katerih bi bili vidni intimni deli telesa vašega otroka.Takšne fotografije, ki razgaljajo otrokovo intimo, bodo diskvalificirane.

Primer pravilnega motiva fotografije: vidna je le otrokova glava z mokrimi lasmi in peno od šampona; otrok med sušenjem ali česanjem las, medtem ko je zavit v brisačo ali primerno obleko ali otrok v kadi, z večino telesa popolnoma pokritega; vaš malček, ki se igra pred ali po kopanju; prisrčen nasmeh, pogled ali nekaj solz med kopanjem ali morda le kakšna neskončno simpatična poza samo za vas (in nas ☺), vestno umivanje rokic z veliko nežnega mila in podobno.

Na fotografiji, s katero sodelujete v natečaju, ne sme biti viden izdelek, logotip ali napis, ki je na kakršen koli način konkurenčen izdelkom Johnson`s®. Več >>>

 
Sponzor