O piškotkih
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
V Redu
Splošna pravila in pogoji nagradnega tekmovanja Zvezda Baby Koledarja 2022
Danu d.o.o., Ledarska ulica 3, 1000 Ljubljana (organizator) skupaj z Johnson`s® (v nadaljevanju sponzor) na spletnem portalu www.ringaraja.net v času med 18. 10. 2020 in 23. 12. 2020 prireja nagradno tekmovanje »Zvezda Baby koledarja leta 2022«. Nagradno tekmovanje poteka na spletnem naslovu https://zvezda-baby-koledarja-2022.ringaraja.net/.

1. Kako lahko sodelujete?

Izberite najljubšo fotografijo vašega sončka med pripravami na kopanje, med ali po kopanju ali med drugimi večernimi rituali nege (podrobnejša navodila o zahtevanih lastnostih tekmovalne fotografije navajamo pod točko 3 tega Pravilnika) in jo naložite na stran https://zvezda-baby-koledarja-2022.ringaraja.net/, tako da poleg objave fotografije vnesete še vse zahtevane podatke, in sicer:

  • Ime otroka na sliki
  • Starost otroka na sliki (vnesite številko od 0 do 5)
  • Mesto/kraj bivanja otroka na sliki
  • E-naslov starša ali zakonitega skrbnika otroka na objavljeni sliki

Ne pozabite na fotografijo! Fotografijo in vse ostale podatke naložite prek prijavne strani, ves postopek poteka elektronsko. Sprejete bodo samo prijave, ki bodo vsebovale vse zahtevane podatke.

Fotografije lahko naložite med 18. 10. 2021 in 2. 12. 2021.
Fotografija bo v fotogaleriji na voljo najpozneje v roku 24 ur od uspešne oddaje fotografije na prijavnem obrazcu. Če fotografije po 24 urah ne najdete v galeriji, vas lepo prosimo, da preverite svojo elektronsko pošto, če je morda prispelo obvestilo organizatorja o kakšni nepravilnosti, ki jo je mogoče odpraviti. Elektronski naslov organizatorja: babykoledar@ringaraja.net.

2. Nagrada

Nagrada je ekskluzivna objava zmagovalne fotografije vaše zvezdice na Baby Koledarju 2022. Vseh 12 Zvezd poleg objave v dar prejme 5 stenskih in 3 namizne koledarje 2022, dodatno pa tudi Johnson's paket presenečenja z izdelki za kopanje in nego.

3. Značilnosti tekmovalne fotografije

Fotografija, ki jo boste oddali v tekmovanje, naj ne prikazuje preveč golote vašega otroka oziroma naj otroka ne prikazuje na neprimeren način. Prepovedano je objavljanje fotografij, na katerih bi bili vidni intimni deli telesa vašega otroka. Organizator lahko vse fotografije, ki jih oceni kot neprimerne izključi iz tekmovanja in izbriše iz galerije.

Primer pravilnega motiva fotografije: vidna je le otrokova glava z mokrimi lasmi in peno od šampona; otrok med sušenjem ali česanjem las, medtem ko je zavit v brisačo ali primerno obleko ali otrok v kadi, z večino telesa popolnoma pokritega; vaš malček, ki se igra pred ali po kopanju; prisrčen nasmeh, pogled ali nekaj solz med kopanjem ali morda le kakšna neskončno simpatična poza samo za vas (in nas ☺), neumorno umivanje rokic z veliko nežnega mila in podobno.

Na fotografiji, s katero sodelujete v natečaju, ne sme biti viden izdelek, logotip ali napis, ki je na kakršen koli način konkurenčen izdelkom Johnson`s®.

Fotografije, posnete s fotoaparatom ali kamero mobilnega telefona, morajo ustrezati določeni kakovosti: minimalna velikost datoteke naj bo 3 MB (vendar naj obenem ne bo večja od 10 MB), najmanjša širina fotografije pa 1600 px, da jo lahko uporabimo v tiskani verziji koledarja (vkolikor bo seveda med zmagovalnimi).


Fotografije morajo biti barvne in brez stilskih dodatkov (npr. raznih nalepk ali smeškov) ter ne smejo biti predhodno objavljene v drugih medijih.

4. Tekmovanje

Člani in obiskovalci portala www.ringaraja.net bodo lahko s svojimi glasovi (s klikom na gumb Glasuj) v terminu med 14. 11. 2021 do 7. 12 .2021 do 22. ure izmed vseh objavljenih izbrali 100 najbolj simpatičnih fotografij. Izmed teh 100 fotografij bo komisija (med 8. 12. in 10. 12. 2021) izbrala 12 fotografij, po eno za vsak mesec v letu. Vseh 100 najbolj simpatičnih fotografij bo objavljenih na www.ringaraja.net.

Glasujejo lahko vsi uporabniki spletnega portala Ringaraja.net in za glasovanje registracija na portalu ni potrebna.

S klikom na potrditveno povezavo, ki jo boste po prvem glasovanju dobili na vaš elektronski naslov, glasovalec potrdi veljavnost glasu (samo pri prvem glasovanju). Pozneje lahko neomejeno glasuje še za ostale fotografije, brez da znova potrjuje svoj elektronski naslov. Vsak glasovalec lahko za eno fotografijo v času trajanja nagradnega natečaja glasuje samo enkrat.

Organizator si pridržuje pravico, da lahko po lastni presoji IZBRIŠE vse glasove, ki niso v skladu s pravili nagradne igre, in sicer tako med samim trajanjem nagradne igre, kakor tudi po zaključku glasovanja, če ugotovi kakršnekoli nepravilnosti (na primer, če ugotovi, da je ista oseba glasovala večkrat dnevno iz različnih e-naslovov) ali ob sumu na druge kršitve.

S klikom na 'Deli' ali 'Všečkaj' pod fotografijo, ki bi jo radi videli na Baby koledarju 2022, lahko starši povabijo svoje prijatelje, da podprejo njihovega malčka in mu pomagajo do zmage (vendar število všečkov ne šteje kot število glasov).

5. Kdo lahko sodeluje?

Sodeluje lahko starš ali zakoniti zastopnik otroka, ki predloži vse zahtevane podatke in fotografijo svojega otroka, starega od 0 do 5 let in ki izpolnjuje zahtevane pogoje natečaja, vključno z značilnostmi fotografije. Zaposleni pri organizatorju in sponzorju ter njihovi ožji družinski člani ne morejo sodelovati v tem nagradnem tekmovanju. Registracija na portalu www.ringaraja.net ni pogoj za sodelovanje.
6. Objava rezultatov

Vsaka od 12 izbranih fotografij bo predstavljena na portalu www.ringaraja.net, in sicer po ena fotografija vsak dan od 11. 12. 2021 do 22. 12. 2021. Vseh 12 izbranih tekmovalcev bo najkasneje do 23. decembra 2021 obveščenih, da so bile njihove fotografije izbrane za objavo v Baby koledarju 2022.

7. Soglasje za uporabo podatkov

Z oddajo fotografije vsak udeleženec natečaja izjavlja, da je starš ali zakoniti skrbnik otroka na tej fotografiji in potrjuje, da v celoti sprejema pogoje tega natečaja ter da so podatki, ki jih je oddal, pravilni in resnični. Zagotavlja tudi, da ima vse pravice do objave in uporabe poslane fotografije ter dovoljuje njeno uporabo pri tiskanju in distribuciji "Zvezda Baby koledarja leta 2022".

Vsak udeleženec nagradnega tekmovanja soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Nagrajenci, katerih fotografije so bile izbrane, organizatorju dovoljujejo, da otrokove osebne podatke (ime, starost in kraj bivanja) ter fotografijo objavi v medijih in na spletu, z namenom obveščanja o rezultatih oz. prevzema nagrad in v vseh drugih objavah, katerih namen je promocija tekmovanja in nastalega Baby koledarja.

8. Drugi in splošni pogoji za sodelovanje

Pravila in splošni pogoji vseh nagradnih iger na Ringaraja.net so dostopni na spletnem portalu www.ringaraja.net. Organizator lahko spremeni pravila tekmovanja, o čemer bodo udeleženci obveščeni na spletnem portalu www.ringaraja.net. Udeleženci tekmovanja z oddajo fotografije in podatkov izjavljajo, da so seznanjeni s temi Pravili in pogoji in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali.

Oddajte vašo prijavo TUKAJ, naj vaš malček postane Zvezda Baby koledarja 2022 »»


18. 10. 2021, Ljubljana

Zvezda Baby koledarja 2022
Iščemo 12
Zvezdic Baby
Koledarja za
leto 2022
Prijavi Otroka
 
Sponzor